avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, Am trimis pe email declaratia de creanta ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, Am trimis pe email declaratia de creanta impreuna ...

Buna ziua,
Am trimis pe email declaratia de creanta impreuna cu taxa de timbru. Intre timp am ratacit originalul taxei de timbru iar prin contestatie la tabelul preliminar debitoarea a invocat exceptia netimbrarii pentru lipsa de original. Ar fi suficient ca la primul termen sa depun un duplicat (dar acesta nu are semnatura si parafa) sau ar trebui sa achit o alta taxa? Mentionez ca nu am formulat intampinare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:46, 13 Septembrie 2022
Achitați alta taxa.pt mai multa siguranta, la instanta taxa se depune in original.
Multumesc!
Daca nu am formulat intampinare poate fi tarziu sa depun taxa la primul termen? Pot invoca art. 292(2) Cod procedura civila?
Bună ziua,

Cum ați achitat taxa de timbru? Mă puteți contacta pentru suport. Vă pot ajuta eventual și în cadrul contestației la tabelul preliminar. Se mai pot formula și note scrise / concluzii scrise în care să vă expuneți punctul de vedere.

Numai bine!
Taxa a fost achitata la ghiseu, cu chitanta.
Nu cred ca veti gasi un raspuns aici, pe forum.

Depinde integral de opinia judecatorului sindic daca va considera copia ca o dovada a platii taxei de timbru sau doar originalul.

Cred ca puteti obtine un duplicat al chitantei de la directia de impozite si taxe locale unde ati platit.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Chitanta timbru de mediu pierduta teo_pojar teo_pojar Buna ziua. Am adunat toate hartiile pentru inmatricularea definitiva, dar cand am ajuns la ghiseu m-am trezit ca imi lipsete chitanta originala de la timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar M1shu91 M1shu91 Daca am platit si depus taxa de timbru judiciar dar cei de la registratura au ratacit-o ce solutii am pentru a demonstra achitarea taxei ? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)