avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se mai pot reeşalona datoriile restante la taxele si ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se mai pot reeşalona datoriile restante la taxele si impozitele ...

Se mai poate reeşalona datoriile restante la taxele si impozitele locale dupa ce am primit înstiintare in acest sens?

Alte discuții în legătură

Acum 3 ani, o persoana straina a inregistrat un mijloc de transport ... flo8989 flo8989 Acum 3 ani, o persoana straina a inregistrat un mijloc de transport care nu imi apartine, la Directia Finante Publice Locale (Impozite si taxe) a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Buna seara, în anul 2016 am primit somatie de la directia mobilitate ... doinaranca doinaranca Buna seara, în anul 2016 am primit Somatie de la Directia Mobilitate Urbana - Sector 4 pentru plata unei amenzi de circulatie de 130 RON, pe care am ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii , altele decat cele catre stat canto canto buna ziua, -va rog sa imi spuneti in cat timp se prescriu datoriile restante ale srl-urilor catre \"societatea de radio-difuziune\"(taxa abonamente radio-tv) ... (vezi toată discuția)