avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua in urma cu doi ani am cumpărat o casa cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua in urma cu doi ani am cumpărat o casa cu doua intrări, ...

Buna ziua in urma cu doi ani am cumpărat o casa cu doua intrări, am mari probleme cu unul dintre vecini care are un fel de afacere nu se știe exact , acesta deține mai multe mașini pe care nu le parchează in curte dar peste drum de curtea lui unde avem noi casa și de multe ori in poarta noastră , am încercat sa discutam amiabil dar bineînțeles domnul foarte revoltat ca nu avem voie sa avem doua intrari , odată ce noi am luat casa așa ,este vreo șansa sa ne atace cu acest lucru ? Și cum am putea rezolva problema cu parcatul in poarta văzând ca nu putem discuta omenește cu dansul ? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! intrebare referitor la gdpr. apedro apedro Buna ziua! Am o intrebare referitor la GDPR. Locuiesc la casa, vecinul meu de vis-a-vissi-a deschis o afacere cu inchirieri autoturisme. Cel putin 6 masini si ... (vezi toată discuția)
Parcare pe drum privat Irmuresan Irmuresan Buna ziua am o problema mai ciudata as zice si nu stiu cum sa procedez. Lucrurile stau cam asa: - am cumparat un teren pe care ulterior a fost construit ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce soluție legala exista la următoarea situație? ... ANA 2021 2022 ANA 2021 2022 Buna seara! Ce soluție legala exista la următoarea situație? Locuiesc la casa unde accesul se face pe un drum de acces cu cote parti indivize,,casa este ... (vezi toată discuția)