avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața! Am și eu o întrebare către Dvs, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața! Am și eu o întrebare către Dvs, în legătură ...

Bună dimineața! Am și eu o întrebare către Dvs, în legătură cu un dosar de alcoolemie înregistrat la judecătoria Câmpina, de la începutul luni mai. Am primit și rechizitoriul în care se prezintă și persoanele citate. Precizez că rechizitoriul l am primit în luna mai. Vă mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
alexandru.31, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandru.31 , utilizator 12:15, 10 Septembrie 2022
Vedeti pe portal daca s-a solutionat in camera preliminara.
Urmăresc tot timpul, ultima modificare a fost făcută pe 30 05 22. Nu știu cum sa procedez, am pe cineva care se ocupa de dosarul meu, dar îmi tot spune că dacă nu am fost citat nu are ce sa facă și să așteptam! Cum să procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seară! doresc să adresez o întrebare d-lor avocați ... alexandru.31 alexandru.31 Bună seară! Doresc să adresez o întrebare D-lor Avocați în legătură cu un dosar de alcoolemie care a ajuns în instanță acum acum trei luni de zile. ... (vezi toată discuția)
Salutare! am si eu o întrebare. după primirea rechizitoriului ... GabiT123 GabiT123 Salutare! Am si eu o întrebare. După primirea rechizitoriului de la camera preliminara cat timp mai durează pana la termenul de judecată? Am primit acasa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua din nou, acum aproape 5 luni m-am ales cu dosar penal ... socratev socratev Buna ziua din nou, acum aproape 5 luni m-am ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Pe data de 22.12 dosarul a ajuns in instanta, mi-am ... (vezi toată discuția)