avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat bani unui domn care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat bani unui domn care ...

Buna seara, am urmatoarea problema: Am dat bani unui domn care lucreaza la o firma care furnizeaza curent ca sa faca unele modificari in numele meu (din comoditate ca sa nu ma mai deplasez si pentru ca nu cunosc procedura) si dupa aprox 1 an de la plata imi raspunde la telefon si tot amana sa imi prezinte actele cu modifcarile respective, invocand diverse motive pentru amanare. Ce as putea sa fac ca sa imi rezolv problema? Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa fie vorba de o înșelăciune trebuie sa va lămuriți dacă a făcut ceva din cele promise sau nu.Mergeti la sediul furnizorului vedeți dacă au fost făcute modificări apoi în funcție de cuantumul sumei date analizați dacă merita sa pierdeți timpul cu alte demersuri politie,plângeri etc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Ați semnat un contract? Aveți dovada faptului ca ați achitat suma de bani? In masura in care nu au fost efectuate lucrărilor puteți solicita restituirea sumei de bani, pe cale civilă sau puteți formula plangere penală pentru înșelăciune astfel cum v a sugerat domnul avocat.

Cu stima.
Buna ziua,

Nu am contract, dar am trimis banii online si am dovada in istoricul de tranzactii si discutia pe whatsapp cu el. Nu stiu cum sa procedez ca domnul sustine ca totul e bine dar gaseste scuze sa amane dovada.

Multumesc pentru raspuns!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
e in regula daca aveti dovada ahitarii sumei si discutii pe whatsapp. va ramane de verificat daca au fost efectuate modificarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau abuz de incredere aaionut30 aaionut30 Buna ziua,as dori sa va cer o parere intrucat nu sunt sigur de ce anume trebuie sa fac. Pe scurt,am o problema cu un individ caruia i-am incredintat masina ... (vezi toată discuția)
Plangere inselaciune cristina.a.888 cristina.a.888 Buna ziua cum procedez pentru depunerea unei plangeri de inselaciune? Am dat un avans unei persoane recomandate de un cunsocut, pentru executarea unor ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Ramona1982 Ramona1982 am dat cuiva bani imprumut anul trecut in luna decembrie fara sa fac vreo chitanta de mana sau vreun contract, dara am avut martori, ma pot folosi de ei in ... (vezi toată discuția)