LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Buna seara, am urmatoarea problema: Am dat bani unui domn care lucreaza la o firma care furnizeaza curent ca sa faca unele modificari in numele meu (din comoditate ca sa nu ma mai deplasez si pentru ca nu cunosc procedura) si dupa aprox 1 an de la plata imi raspunde la telefon si tot amana sa imi prezinte actele cu modifcarile respective, invocand diverse motive pentru amanare. Ce as putea sa fac ca sa imi rezolv problema? Va multumesc!
Poate sa fie vorba de o înșelăciune trebuie sa va lămuriți dacă a făcut ceva din cele promise sau nu.Mergeti la sediul furnizorului vedeți dacă au fost făcute modificări apoi în funcție de cuantumul sumei date analizați dacă merita sa pierdeți timpul cu alte demersuri politie,plângeri etc.
Ați semnat un contract? Aveți dovada faptului ca ați achitat suma de bani? In masura in care nu au fost efectuate lucrărilor puteți solicita restituirea sumei de bani, pe cale civilă sau puteți formula plangere penală pentru înșelăciune astfel cum v a sugerat domnul avocat.
Nu am contract, dar am trimis banii online si am dovada in istoricul de tranzactii si discutia pe whatsapp cu el. Nu stiu cum sa procedez ca domnul sustine ca totul e bine dar gaseste scuze sa amane dovada.
Recuperare bani
Ramona1982
am dat cuiva bani imprumut anul trecut in luna decembrie fara sa fac vreo chitanta de mana sau vreun contract, dara am avut martori, ma pot folosi de ei in ... (vezi toată discuția)