avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna dimineata, Programul IMM INVEST PLUS 2022 spun ca ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna dimineata, Programul IMM INVEST PLUS 2022 spun ca s-a deschis ...

Buna dimineata,

Programul IMM INVEST PLUS 2022 spun ca s-a deschis de pe data de 12.09.2022 si este accesibil pana la sfarsitul anului, dar inca nu se poate face solicitari online,,,site ul imm spune ca " Programele guvernamentale de garantare nu mai pot fi accesate după data de 30 iunie 2022, ora 19:00, ca urmare a expirării Cadrului temporar de sprijinire a economiei în contextul epidemiei COVID-19.

Vă rugăm să urmăriți comunicările publice pentru a fi la curent cu noile măsuri de ajutor de stat, aflate în pregătire. Mulțumim!"

Nu este deschisa platforma inca?...stie cineva?...sau unde trebuie sa fac solicitarea?

multumesc
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2022
ionela11, utilizator

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea de a obtine mai mult de un singur fond nerambursabil? AndreiNutas AndreiNutas Eu cu inca un coleg ne-am gandit la un proiect care s-ar califica pt fonduri europene. Insa problema este ca ne trebuie 25% din bani, ceea c nu avem. Este o ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica suspecta marina08 marina08 Buna ziua, Am participat la o licitatie cu un institut national. Depunerea oferteler era la luni dimineata la ora 8:00, prin urmare ne-am dus de vineri ora 14. ... (vezi toată discuția)
Work and travel - 2020 andreeapom andreeapom Buna ziuă, Mă confrunt cu o situație destul de problematică și v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta cu un sfat – m-am înscris într-un ... (vezi toată discuția)