avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna dimineata, Programul IMM INVEST PLUS 2022 spun ca ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna dimineata, Programul IMM INVEST PLUS 2022 spun ca s-a deschis ...

Buna dimineata,

Programul IMM INVEST PLUS 2022 spun ca s-a deschis de pe data de 12.09.2022 si este accesibil pana la sfarsitul anului, dar inca nu se poate face solicitari online,,,site ul imm spune ca " Programele guvernamentale de garantare nu mai pot fi accesate după data de 30 iunie 2022, ora 19:00, ca urmare a expirării Cadrului temporar de sprijinire a economiei în contextul epidemiei COVID-19.

Vă rugăm să urmăriți comunicările publice pentru a fi la curent cu noile măsuri de ajutor de stat, aflate în pregătire. Mulțumim!"

Nu este deschisa platforma inca?...stie cineva?...sau unde trebuie sa fac solicitarea?

multumesc
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2022
ionela11, utilizator

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea de a obtine mai mult de un singur fond nerambursabil? AndreiNutas AndreiNutas Eu cu inca un coleg ne-am gandit la un proiect care s-ar califica pt fonduri europene. Insa problema este ca ne trebuie 25% din bani, ceea c nu avem. Este o ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica suspecta marina08 marina08 Buna ziua, Am participat la o licitatie cu un institut national. Depunerea oferteler era la luni dimineata la ora 8:00, prin urmare ne-am dus de vineri ora 14. ... (vezi toată discuția)
Work and travel - 2020 andreeapom andreeapom Buna ziuă, Mă confrunt cu o situație destul de problematică și v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta cu un sfat – m-am înscris într-un ... (vezi toată discuția)