avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Bună seara!Aș dori să desfășor un program After ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Bună seara!Aș dori să desfășor un program After school în ...

Bună seara!Aș dori să desfășor un program After school în școală ,unde există o asociațe de părinți.Aș vrea să știu cum mi se face plata ,în condițiile în care dețin PFA și dacă există un procent standard din suma pe care o plătesc părinții.Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

After school prin ong de invatator- conflict de interes? AngelicaNeacsu AngelicaNeacsu Buna ziua! Sunt invatatoare si detin un ONG. Pot desfasura activitati de tip after-schol in scoala bazat pe contributiile parintilor? Daca invatatorii au PFA, ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school zent zent Buna ziua, Poate un PFA avand codul CAEN 8891 sa infiinteze un After school? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Program after school nicoletasilvesan nicoletasilvesan Buna ziua, Sunt profesor si as dori sa stiu daca pot organiza in scoala cursuri de after school si sa pot fi platita cu bani obtinuti din sponsorizari. ... (vezi toată discuția)