avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata. Am o angajata care are un CIM de 8 ore ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata. Am o angajata care are un CIM de 8 ore pe firma ...

Buna dimineata. Am o angajata care are un CIM de 8 ore pe firma nr 1, un CIM de 2 ore pe firma nr 2 si un CIM de 1 ora pe firma nr 3. Pe firma nr 1 si 2 CIM-ul este suspendat pt CCI, pe firma nr 3 CIMul este activ. Intrebarea este daca pe firma nr 3 contributiile vor fi la val sal minim pe economie sau la val salariul real? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. am o angajata care are un cim de 8 ore pe firma ... CROSETEL CROSETEL Buna dimineata. Am o angajata care are un CIM de 8 ore pe firma nr 1, un CIM de 2 ore pe firma nr 2 si un CIM de 1 ora pe firma nr 3. Pe firma nr 1 si 2 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe 2 ore ByOn ByOn ma uit de un an pe forum dar abia azi am observat aceasta rubrica.cineva imi face contract de munca la salariul minim pe economie la functia mea(bucatar)pe 2 ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri-contributii sociale datorate de angajator Daliborka Daliborka Buna ziua, va rog ma puteti ajuta, nu inteleg urmatoarea speta Adica daca o pers lucreaza 4 ore , automat angajatorul tb sa plateasca contributiile pt 8 ... (vezi toată discuția)