avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, am cumparat un autoturism inmatriculat in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, am cumparat un autoturism inmatriculat in Romania ...

Buna ziua, am cumparat un autoturism inmatriculat in Romania in 2018 cu o cilndree de 2496cm pe care am inregistrat-o la primarie dar pentru care nu am finalizat actele de vanzare cumparare, deoarece plateam prea mult impozit si am vandut autoturismul fara alt contract...cum pot sa nu mai platesc impozit pentru acest autoturism? multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:59, 15 Septembrie 2022
pentru care nu am finalizat actele de vanzare cumparare

Daca nu ati incheiat contract de vanzare cumparare pentru autoturism ,fara contract si fara certificat fiscal cum ati notat pe rolul dv fiscal vehiculul la financiar??
Legal,pentru a radia vehiculul de pe rolul dv fiscal este necesar sa prezentati document de transfer al dreptului de proprietate asupra acestuia in favoarea altei personae,trebuie sa prezentati contract de vanzare-cuapare,sau donatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut in 2015 un autoturism VASILEDORINEL1974 VASILEDORINEL1974 RADIERE AUTO Am vandut in 2015 un autoturism prin contract de vanzare -cumparare . Cumparatorul nu a imatriculat autoturismul pe numele lui , iar mie imi ... (vezi toată discuția)
Casare autoturism teo62 teo62 Am detinut un autoturism , l-am dat unei persoane cu contract de vanzare cumparare, actele autoturismului sunt tot pe numele meu, respectiva persoana nu a ... (vezi toată discuția)