avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare banca
Discuție deschisă în Executare silită

executare banca

am un teren(un punct de lucru al firmei mele) girat la banca la care nu am mai platit rata de mai mult de trei luni.daca nu ajung la o intelegere amiabila cu banca si terenul va fi pus la licitatie iar aceasta nu va acoperi intreaga suma indatorata in ce masura ma va afecta pe mine si firma mea.eu nu am pe numele meu nimic si nu stiu la ce sa ma astept..toate astea in cazul in care banca nu va accepta un acord amiabil
Cel mai recent răspuns: gabriel_mg , utilizator 18:07, 21 Ianuarie 2010
Diferenta de suma se va incerca a fi recuperata din alte bunuri ale societatii sau prin poprirea conturilor.
Raspunderea d-voastra nu poate exista decat daca ati semnat contractul ca si cioimprumutat sau garant sau avalist.
terenul respectiv a costat 70% din evaluarea facuta de banca si pe langa asta am dat si 25 % avans.si cred ca as fi continuat mult si bine sa imi platesc rata daca nu erau nesimtiti cu dobanda.au urcat de la 14 la 28 % intrun an
te simti prost sa sti ca trag pielea de pe tine pt cei care nu platesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii bancare persoana fizica Andrei47 Andrei47 Buna ziua, Am si eu o intrebare care ma framanta. Acum aproximativ 4 ani am girat o cunostinta din Romania pentru achizitionarea unui apartament. ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului de salar ContSters75210 ContSters75210 datorita unor probleme de familie am acumulat datorii la mai multe banci,as dori sa stiu daca banca la care mi se vireaza salariul poate sa-mi blocheze toti ... (vezi toată discuția)