avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Am lucrat din 1979 pana1994 la TMUCB ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Am lucrat din 1979 pana1994 la TMUCB BORZEȘTIsi va ...

Buna ziua.Am lucrat din 1979 pana1994 la TMUCB BORZEȘTIsi va rog să mi eliberați o adeverință de grupa a doua pentru la casa de pensii Buzău.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Spiridon Sorina , utilizator 20:35, 16 Septembrie 2022
Luati legatura cu
CASA DE INSOLVENŢĂ TRANSILVANIA FILIALA BUCUREŞTI SPRL
Calitate: administrator judiciar
Sediu: Bucureşti Sectorul 3, Strada TURTURELELOR, Nr. 11A, bloc PHOENICIA BUSINESS, Scara C, Etaj 4
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”s.c. ... BEIA CONSTANTIN BEIA CONSTANTIN Buna ziua! As dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”S.C. GSMC VULCAN SA CRAIOVA „/ ” VULCAN BUCURESTI„ sau cum se numeste ,cum pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa mi spuneți unde pot găsi arhiva societății ... iulianamohora iulianamohora Bună ziua! Va rog sa mi spuneți unde pot găsi arhiva societății SC Staff Collection Srl.. Societatea a dat faliment în 2017 și am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma ajută și pe mine cineva pentru a găsi adresa ... Gheorghe Istrate Gheorghe Istrate Bună ziua. Ma ajută și pe mine cineva pentru a găsi adresa arhivei Timpuri Noi ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)