avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, daca detin o inregistrare audio facuta cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, daca detin o inregistrare audio facuta cu telefonul ...

Buna ziua, daca detin o inregistrare audio facuta cu telefonul mobil in timpul declaratiei cu privire la un accident de munca (eu fiind victima). Inregistrarea a fost facuta intr-un spatiu al unei firme (sediu social) la care am lucrat in care este inregistrat faptul ca se recunoaste oarecum faptul ca nu mi sau tinut Normele de Protectia Muncii la angajare, fiind doar semnata de catre mine respectiv Fisa cu Instruirea Periodica. Se poate depune aceasta inregistrare la dosarul de urmarire penala ca fiind proba? Va fi acceptata ? Pot fi ulterior chemat in judecata de acea persoana pentru inregistrarea unei convorbiri private? deoarece din lege nu inteleg clar si nu vreau sa risc. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:27, 17 Septembrie 2022
În dosarul penal nu are nici o valoare înregistrarea respectiva ,nici în litigiu de dr muncii sau in civil nu putea fi folosita (deși exista foarte puține spete de dreptul muncii în care s a permis o proba audio)dacă a fost obținută fără acordul celeilalte părți etcetc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari telefonice -probe in dosar? ANDREI ANCA ANDREI ANCA Inregistrarile audio ,facute cu telefonul mobil pot fi folosite in instanta,sunt admise? (vezi toată discuția)
Inregistrarea poate fi proba in instanta? carmen silva carmen silva Buna ziua, as dori sa va intreb daca o discutie inregistrata pe telefonul mobil, unde patronul unei fierme jigneste si vorbeste trivial unui angajat in fata, ... (vezi toată discuția)
Proba audio! mihaila ionut mihaila ionut Buna dim! Acum ca sa legalizat ascultarea telefonica am dreptul in instanta sa depun doada o inregistrare audio?E vorba de un litigiu de munca in care ... (vezi toată discuția)