avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Civil sau penal; unde si cum se depune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Civil sau penal; unde si cum se depune?

Buna ziua
Am o mare dilema civil sau penal unde si cum se depune ?
Un mic rezumat am avut o firma SC X srl care mi a fost luata prin semnatura falsa la Registru comertului persoana care aprodus falsul in acte a semat in numele asociatului fara imputernicire semnatura IN FALS fiind in toate documentele publice . CUM POT RECUPERA FIRMA ?
DACA O POT RECUPERA CARE SUNT PASII ?
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:48, 19 Septembrie 2022
Buna ziua, trebuie sa formulati plangere penala pentru fals in inscrisuri si prin hotararea de condamnare se va dispune si desfiintarea inscrisurilor false, astfel veri “redobandi” societatea. Ar fi bine sa va ajute un avocat cu redactarea plangerii penale si sa participe la actele de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate tip srl Nina1 Nina1 Persoana x a intocmit , semnat si legalizat la notar o procura atat pentru persoana x cat si o alta persoana y prin care impurtenicea o a 3a persoana z sa se ... (vezi toată discuția)
Procedura anulare acte, procedura pretentii in instanta civila Nina1 Nina1 1. Care este procedura pentru anulare acte in instanta civila? Un document poate fi anulat partial? - a fost intocmit un document ce contine doua semnaturi x ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata badila steluta badila steluta am fost mostenitoare de drept a unei suprafete arabile insa cineva mi l-a vindut in mod fraudulos folosindu-se de inscrisuri false privind identitatea sa. ... (vezi toată discuția)