avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Dacă proprietarul apartamentului dorește ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Dacă proprietarul apartamentului dorește să mai ...

Bună ziua. Dacă proprietarul apartamentului dorește să mai locuiască o lună în apartament după ce s-a făcut plata de catre bancă ( el si-a luat un alt apart si mai are până termina renovarea) cum pot proceda ptr a fi totul legal si sa nu mă trezesc că mă lasă cu datorii la întreținere atunci când pleacă ?
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2022
Carmen 112, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen 112 , utilizator 19:01, 19 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă termenul de predare nu e stipulat în contract încheiați măcar o înțelegere ,acord sub forma unei hârtii de mana/,înscris sub semnătura privata care poate fi folosit într un proces..
Mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă termenul de predare nu e stipulat în contract încheiați măcar o înțelegere ,acord sub forma unei hârtii de mana/,înscris sub semnătura privata care poate fi folosit într un proces..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de habitatie AIVLIS AIVLIS VA ROG, SA MA SFATUITI CE POT FACE IN CAZUL IN CARE AM CUMPARAT UN APARTAMENT IN LUNA FEBRUARIE 2008, AM INCHEIAT UN CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE CU DATA LA ... (vezi toată discuția)
Promisiune vânzare cumparare mirela0601 mirela0601 Am încheiat o promisiune de vânzare cumpărare pt un apartament, eu fiind cumpărătorul. Din păcate din motive ce nu țin de el, vânzătorul nu poate pune ... (vezi toată discuția)
Legalitate contract habitatie sub semnatura privata andoris andoris buna ziua! sunt noua pe acest forum si vreau sa stiu daca un contract habitatie imobil semnat si scris \'\'de mana\'\' intre parti , fara sa fie in fata unui ... (vezi toată discuția)