LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Bună ziua. Dacă proprietarul apartamentului dorește să mai locuiască o lună în apartament după ce s-a făcut plata de catre bancă ( el si-a luat un alt apart si mai are până termina renovarea) cum pot proceda ptr a fi totul legal si sa nu mă trezesc că mă lasă cu datorii la întreținere atunci când pleacă ?
Dacă termenul de predare nu e stipulat în contract încheiați măcar o înțelegere ,acord sub forma unei hârtii de mana/,înscris sub semnătura privata care poate fi folosit într un proces..
Dacă termenul de predare nu e stipulat în contract încheiați măcar o înțelegere ,acord sub forma unei hârtii de mana/,înscris sub semnătura privata care poate fi folosit într un proces..
Drept de habitatie
AIVLIS
VA ROG, SA MA SFATUITI CE POT FACE IN CAZUL IN CARE AM CUMPARAT UN APARTAMENT IN LUNA FEBRUARIE 2008, AM INCHEIAT UN CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE CU DATA LA ... (vezi toată discuția)