avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneți, dacă știe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneți, dacă știe o persoana aflată ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneți, dacă știe o persoana aflată pe acest grup, temeiul legal in baza căruia agentul economic este obligat sa -și instaleze coșul
de evacuare mirosuri la o inaltime corespunzatoare peste cota cea mai inalta a zonei, tinand cont de curentii de aer si de debitul de evacuare a gazelor esapate in atmosfera?

Alte discuții în legătură

Necesitate reala conform normelor pentru aerisire si priza de aer intr-o bucatarie? AntiSecretare AntiSecretare Buna ziua, Context: - apartament aflat in renovare - bloc anvelopat, construit din placi de beton armat - geamuri termopan - in bucatarie exista deja 2 ... (vezi toată discuția)
Horn centrala florin2008us florin2008us vecinu de sub mine are hornu la centrala scos cam 15 cm ,toate gazele la mine ajung mentionez ca este bucatarie peste bucatarie (vezi toată discuția)
Amplasare cos centrala termica in curtea vecina TuLe TuLe As dori sa stiu care este distanta legala de amplasare a unui cos de centrala termica in curtea vecina. Vecinii au scos cosul centralei termice in curtea ... (vezi toată discuția)