avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,am o nedumerire,mama are 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,am o nedumerire,mama are 2 proprietăți,noi suntem ...

Bună ziua,am o nedumerire,mama are 2 proprietăți,noi suntem 2 surori.Ea vrea să ne facă acte la amândouă in genul vânzare - cumpărare .Întrebarea mea este dacă ea îmi face mie personal fără soț,el ar putea deveni proprietar?Casa este casa părintească,iar soțul mai are un copil din altă căsătorie.Copilul ar putea cere parte? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:18, 23 Septembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
vi s-a zis de 3 ori, sa va doneze fiecareia si surorii si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie sau vinzare cumparare mag03 mag03 Mama vrea sa mi lase imobilul in care locuieste fiind singura avere a ei .Cum trebuie procedat deoarece mai am un frate si vrea sa ma protejeze eu fiind ... (vezi toată discuția)
Cedare/transfer drept de proprietate teren de la parinte la copii abri abri Buna ziua, mama mea care are o varsta inaintata (76 ani) doreste sa ne lase mostenire, mie si fratelui meu, un teren care ii apartine si pentru care este ... (vezi toată discuția)
Mostenirea unui bun propriu simioncarmen simioncarmen mama mea are mostenire un apartament, prin titlu de mostenitor, de la bunica. mentionez ca la data decesului bunicii mama era casatorita cu o alta persoana ... (vezi toată discuția)