caut un avocat specializat pe probleme de turism. Am in vizor o situatie in care este implicat site-ul www.booking.com,si o rezervare cu cantec, pentru Rimini. Corespondenta mea cu www.booking si cu unitatea de cazare este in derulare.
M-ati făcut curios sa aflu ce ati pățit.
Și eu am fost foarte atent la tepe sau alte asemenea din ianuarie 2020 pana acum...
În anul 2020 nu am ieșit deloc din România.
Am fost atent la Covid-19 încă din decembrie 2019 când ma aflam în străinătate și apoi am inteles încă din februarie 2020 ca este terminata treaba cu excursiile în străinătate.
Anul trecut am fost vara pe Coasta de Azur dar m-am cam temut pana sa ajung.
În Franța era haos...și m-am dus fix acolo unde era cea mai încordată atmosferă...în Franța...
Și anul acesta a cam fost haos dar nu am avut probleme și am ajuns la destinații cu avionul fără întârziere sau alte probleme stupide...
Am achizitionat o vacanta de 7 nopti, cu plecare in data de 26 oct 2024 la 4 dimineata, cu 2 zile inainte am fost anuntati ca s-a modificat ora zborului pt 7 dimineata si in seara de pregatire a plecarii am fost anuntati ca zborul ( charter) v-a avea lic la ora 21.
In conditiile acestea, nou ajungem la hotel la ora 1 noaptea si se scurteaza vacanta cu o zi.
Agentia de la care am achizitionat vacanta motiveaza ca tine de agentia partenera ( Paralela 45).
Catre cine ne indreptam nemultumirea? Cine ne despagubeste privind scurtarea vacantei si zborul modificat cu peste 12 ore?