avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Girant persoana fizica pt o societate in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Girant persoana fizica pt o societate in insolventa, ...

Buna ziua! Girant persoana fizica pt o societate in insolventa, la o ‘Linie de credit’. Sa evite situatii de genul, popriri pe cont, etc girantul a început sa plătească eșalonat. Cum se înregistrează in contabilitatea firmei aceste plăti? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare pt dvs. am un srl infiintat si ... alexadr08 alexadr08 Buna ziua, am si eu o intrebare pt dvs. Am un SRL infiintat si nu dispun de fonduri pt a putea incepe afacerea, este vorba de o prima investitie de peste 15 ... (vezi toată discuția)
Insolventa, reducere capital, suspendare...?va rog un raspuns ancut75 ancut75 - detin o firma a carei suspendare expira la data de 31.01.2013. Firma are datorii la stat si credite neachitate. In actele(doar in acte) societatii exista ... (vezi toată discuția)
Executare silita fidejusor simona_tanase282002 simona_tanase282002 O societate X a contractat o linie de credit, avand ca fidejusor o pers fizica Y. Societatea a intrat in insolventa , insa prin planul de reorganizare ... (vezi toată discuția)