avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stau intr un bloc aflat cu alte 2 Blocuri intr o curte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stau intr un bloc aflat cu alte 2 Blocuri intr o curte intr o ...

Stau intr un bloc aflat cu alte 2 Blocuri intr o curte intr o comuna limitrofa orasului Cluj.Langa noi sunt doua drumuri unul inclinat pe deal si unul orizontal..Drumul vertical partea noastra l am lasat o primarie, este un drum neasfaltat cu pietre!CAnd ploua tot noroiul intra in curtea comuna.Primaria e sesizata de mult timp dar in afara de promisiuni nimic.Noi asociatia nu putem face nici o lucrare fiind drum public.Ce putem face!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:15, 24 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati official consiliul local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de acces locuința, inpracticabil va rog să mă ajutați ... SASF SASF Drum de acces locuința, inpracticabil Va rog să mă ajutați în următoarea situatie: ulița ( cca 600 m) care face accesul către locuintele a 4 familii ... (vezi toată discuția)
Amenajare drum comunal capital- solicitare autoritĂȚi responsabile Ilie. Ilie Ilie. Ilie Bună ziua! Care este procedura legală prin care pot solicita cu șanse de reușită să fie amenajat un drum comunal ce face legătura dintre 2 localități ... (vezi toată discuția)
Plata impozit imobil popasebastiandragos popasebastiandragos Buna ziua, Locuiesc intr-un cartier nou construit de langa Sibiu, pe o strada unde Primaria Cisnadie nu se deranjeaza sa intervina cu nici unele din ... (vezi toată discuția)