avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea ...

Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea mea este dacă pot închiria de la persoane fizice suprafețe de teren cu pomi fructiferi pentru a recolta și procesa suc din fructe pentru a le vinde pe firma mea in magazine. Momentan eu achiziționez de la persoane juridice dar as dori sa am eu plantații de fructe însă sa le închiriez de la persoane fizice este legal și ce acte as avea nevoie sau avize?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:12, 25 Septembrie 2022
cumpararea fructelor de la persoane fizice producatoare este legala. acestea trebuie sa aiba certificat de producator de la primarie. mai apoi, exista conditii specifice pentru transport: fructele sunt perisabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii plantare si vanzare fructe de padure Nepo Nepo Buna ziua. Persoana juridica detine un teren arabil pe care vrea sa planteze arbusti fructiferi, mai exact fructe de padure. Dupa recoltarea fructelor vrem sa ... (vezi toată discuția)
Cultivarea pomilor fructiferi - evidenta contabila misa79 misa79 In primul rand vreau sa multumesc celor care o sa-mi raspunda la intrebarea mea -nu stiu cum sa-mi tin contabilitatea la o persoana fizica care planteaza pomi ... (vezi toată discuția)
Plantatie de capsuni și procesare Daniela180 Daniela180 Bună ziua! Am si eu o intrebare. Am o plantatie de capsuni si am certificat de Producator de Capsuni. As vrea sa procesez fructele pentru a obtine dulceata ... (vezi toată discuția)