avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trecere copil pe numele concubinului cu acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trecere copil pe numele concubinului cu acordul tatălui biologic

Buna ziua
De un an am divorțat de fostul meu sot, iar custodia minorilor este comuna, fetita de 5 ani a rămas cu domiciliul la mine baiaru mare la el, dar amandoi stau la mine.
Eu mi-am refăcut viata iar actualul concubin vrea fetita sa fie pe numele lui, el sa aibă toate drepturile asupra ei, nu tatal biologic.
Tatal biologic este de acord ca, actualul meu concubin sa treacă fetita pe numele lui.
Întrebarea mea este legata de procedura, cum ar trebui sa facem sa putem sa trecem fetita pe numele lui cu acordul tatălui biologic.
Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2022
gabriela89darius, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:23, 27 Septembrie 2022
mergeti la dgaspc de care apartineti, ei va consiliaza si va asista pe percursul priocesului de adoptie.
sotul dvs va depune cerere in instanta pt adoptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmează să î-mi iau starea civila cu viitorul sot, dar am si o fetiță de 9 ani ,si as dori ca fetita sa treaca pe numele viitorului soț? Dan rotariu Dan rotariu Urmează să î-mi iau starea civila cu viitorul sot, dar am si o fetiță de 9 ani ,si as dori ca fetita sa treaca pe numele viitorului soț? Dar fetita este ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copilului GeaninaH GeaninaH Buna ziua! Sunt divortata de tatal copilului meu. Mi-am refacut viata si actualul partener vrea sa treaca copilul pe numele lui. Copilul il stie pe el drept ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un tata care de 10 ani nici nu s-a obosit sa-si vada copilul? maria.monica38 maria.monica38 Am o fetita de 12 ani pe care am crescut-o foarte greu in romania,pana acum un an cand am venit in norvagia la un servici foarte bun.De 6 luni este si ea aici ... (vezi toată discuția)