avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Mai este necesara tiparirea si semnarea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Mai este necesara tiparirea si semnarea olografa (de ...

Buna ziua! Mai este necesara tiparirea si semnarea olografa (de mana, neavand electronica), apoi trimiterea prin posta/curier catre un colaborator a unui contract, ca apoi sa il primeasca inapoi semnat de cealalta parte? Sau este suficienta trimiterea unei variante scanate si cealalta parte sa trimita scanat inapoi varianta cu ambele semnaturi? Este vorba despre doua societati romanesti. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din punct ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propria raspundere - semnatura The_Wizard92 The_Wizard92 Buna ziua, Recent a fost lansat formular.sts.ro, unde putem completa declaratiile online. In cazul in care downloadez documentul in format PDF, este ... (vezi toată discuția)