avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Un contract intre doua parti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Un contract intre doua parti

Un contract intre doua parti :
stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din punct de vedere legal ?

Sau trebuie doar una din variante sa fie pe document ori semnat digital ori stampilat ,semnat olograf ca sa fie legal din punct de vedere juridic?
Cel mai recent răspuns: Mario Bro , utilizator 12:03, 6 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
De ce doriti semnarea contractului in mai multe variante? semnatura electronica este valabila doar pentru formatul electronic al actului, de indata ce il printati, aveti nevoie de semnatura olografa pentru valabilitate.
Buna ziua, nu dorim semnarea in mai multe variante , doar am intrebat sa stiu din punct de vedere legal , pt ca noi am semnat olograf pe contract , iar unii furnizori mi-au zis daca pot sa semneze cu semnatura digitala si vroiam sa stiu un raspuns la intrebarea de mai jos , chiar daca il semneaza si digital pana ajunge contractul la sediul lor sa il semneze olograf .

Daca noi achizitorul semnam contractul olograf si apoi il trimitem scanat catre furnizor , el il printeaza ,apoi il semneaza si il retrimite inapoi .

Noi il printam si acum il avem semnat de ambele parti olograf ,doar ca semnaturile apar color , dar ca si scanate, se accepta si scanate semnaturile din punct de vedere juridc ?

Contractul este valabil sau trebuie ca semnaturile olografe sa fie pe contract in original semnate cu pixul,stiloul ..?

Multumesc anticipat ,
O zi frumoasa sa aveti domnisoara/doamna Madalina Pascu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : deoarece ... Mario Bro Mario Bro Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : Deoarece nu s-a putut deplasa la firma noastra , am trimis scanat un contract stampilat, semnat ... (vezi toată discuția)
Semnatura ? un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)