avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Cum se poate dovedi un bulling la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Cum se poate dovedi un bulling la locul de munca ? ...

Buna ziua
Cum se poate dovedi un bulling la locul de munca ? Sunt angajata la o firma privată din 2006 și de 2 ani trăiesc la locul de munca o Hărțuire și o marginalizare din partea șefului de magazin ! Împreuna cu cele 2 colege ale mele ma exclud total , nu îmi sunt Comunicate nici un fel de informație ce tine de activitatea firmei și din păcate nu mai pot nici sa îmi fac treaba bine deoarce mi se reproșează ca nu îmi fac bine treaba !

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 1 Octombrie 2022
Puteti sesiza angajatorul/ proprietarul magazinului, in scris, cu nr. de inregistrare/ data despre situatia existenta si sa cereti efectuarea unei cercetari disciplinare.
Un angajat trebuie sa si poata dovedi abuzul moral la care este supus. Tipurile de probe acceptate de lege dovezile scrise; inregistrarile video; inregistrarile audio; fotografiile; declaratiile.

Aangajatul poate sesiza Inspectia Muncii sau Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare raisa-gabriela raisa-gabriela Imi puteti recomanda un avocat care sa ma reprezinte in instanta pt hartuire morala la locul de munca? As dori o persoana care a avut dosare de acest gen. (vezi toată discuția)
Ancheta interna, discriminare, abuz, umilinta in multinationala StefanMadalin StefanMadalin Buna ziua, sunt angajat intr-o multinationala si de ceva timp am probleme cu sefii, probleme referitoare la injuraturi, discriminari, abuz de putere, umilire ... (vezi toată discuția)
Despre hartuirea morala la locul de munca albu_ionel2002 albu_ionel2002 Buna ziua Doresc sa stiu despre hartuirea morala la locul e munca cum putem sa punem capat ... (vezi toată discuția)