avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În baza art.38/Cod penal rap.la art.39 alin.(1) ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

În baza art.38/Cod penal rap.la art.39 alin.(1) lit.b/Cod penal ...

În baza art.38/Cod penal rap.la art.39 alin.(1) lit.b/Cod penal aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani închisoare, la care adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată-5 luni şi 10 zile închisoare, în final aplică inculpatului pedeapsa de 2 (doi) ani 5 (cinci) luni şi 10 (zece) zile închisoare. În baza art.45 alin.(1)/Cod penal rap.la art.67 şi art. art.66 alin.(1) lit.i/Cod penal interzice inculpatului ca pedeapsă complementară dreptul de a conduce vehicule cu propulsie mecanică pe o durată de 2 (doi) ani. În baza art.45 alin.(5)/Cod penal rap.la art.65 alin.(1)/Cod penal interzice inculpatului ca pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art.66 alin.1 lit.i/Cod penal pe durata prevăzută de art.65 alin.(3)/Cod penal. În baza art.91/Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

Am fost condamnat cu suspendare cu o perioada de incercare de 3 ani , au trecut 2 ani de la data hotararii definitivive , intrebarea mea este daca pot sustine examenul auto acum sau trebuie sa treaca 2 ani dupa ce se termina perioada de incercare ?
Puteti sustine examenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot da din nou de permis? CosminStirbu CosminStirbu Va salut, Am primit condamnarea aceasta in urma conducerii sub influenta substantelor psihoactive. As dori sa stiu cand pot da din nou de permis? Am facut ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in urma condamnarii. cum il redobandesc, cu scoala sau fara scoala? Florentina Nicolae Florentina Nicolae Buna ziua Mi sa anulat permisul de conducere. Condamna pe inculpatul............pedeapsa închisorii de 1 an si 8 luni.pentru săvârșirea infracțiunii de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati - interpretare sentinta CrinGeta CrinGeta Buna seara,prietenul meu a fost prins conducand autoturismul sub influienta bauturilor alcoolice si astazi i s-a dat urmatoarea sentinta din care nu prea ... (vezi toată discuția)