avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum procedez pentru a obtine marirea pensiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum procedez pentru a obtine marirea pensiei de intretinere pt ...

Cum procedez pentru a obtine marirea pensiei de intretinere pt fiica mea? Mentionez ca acum primeste 16,5% din venirul tatalui dar, de la 1 sept fiica cea mare , din alta casatorie a fostului meu sot a incetat a mai primi acest drept. Drept urmare, fiica mea ar trebui sa primeasca 25% din venitul tatalui. Doar ca ,eu nu am nicio dovada ca in acest moment fiica mea este unicul copil al sotului cu dreprul de a primi pensie de intretinere. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:25, 3 Octombrie 2022
Veti cere in instanta sa se mareasca pensia la 1/4 pt ca a rams singurul copil in intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara galatan.anamaria@yahoo.com galatan.anamaria@yahoo.com Buna ziua as dori sa ma ajutati cu formularea unei cereri pt marire pensie alimentara,mentionez ca sunt divortata de 2 ani de zile am o fetita de 6 ani care a ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara bbobita72 bbobita72 Buna ziua. Mà numesc Alupoaie Vasilica si sunt impreuna cu sotul meu de aproape 8 ani.De 2 ani si 5 luni suntem casatoriti legitim.Avem impreuna 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere cicinel cicinel am un copil major si continua studiile cum se calculeaza pensia alimentara este la o facultate particulara (vezi toată discuția)