avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Bună ziua, sotul meu este arestat și a făcut in 2 ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Bună ziua, sotul meu este arestat și a făcut in 2 septembrie ...

Bună ziua, sotul meu este arestat și a făcut in 2 septembrie plingere impotriva deciziei judecătorului Delegat privind modul de solutionare a contestatiei la stabilirea regimului de detentie. Pina in data de 2 octombrie plingerea nu a fost înregistrată pe roll judecatoriei. Care este termenul maxim in care plingerea se inregistreaza, și ce se poate face daca ea nu a fost înregistrată spre judecare? Regimul de detentie este incorect stabilit! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Despãgubiri conditii de detentie vaymoka vaymoka am fost arestat timp de 45 de luni , iar ultimele 30 am stat la penit. focsani. dupa ce am iesit, in 8 apr., am depus plangere la judec. focsani impotriva ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva: debit deja achitat JohnJohn JohnJohn Buna ziua tuturor. Situatie: ulterior unei concedieri colective, fostii salariati formuleaza actiune impotriva angajatorului de obligare a acestuia la plata ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare portospirate portospirate Deranjez cu câteva întrebări. Am cerut contestarea la executare la o pedeapsa care s-a prescris in Aprilie. Mi-a fost acceptata aceasta contestare, insa ... (vezi toată discuția)