avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legat de pensia facultativa, pilonul III.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legat de pensia facultativa, pilonul III.

Legat de pensia facultativa, pilonul III. Daca un angajat, are polita de pensie facultativa, de 150 lei lunara si beneficiaza de reducerea impozitului pe venit, pana la limita de 400 euro/an si intre timp angajatorul se hotaraste sa-i plateasca 50 de lei lunar la pilonul III, acesta suma se cumuleaza cu plata celor 150 de lei sau se considera separat. Adica odata beneficiaza in nume propriu de 400 euro/an si odata prin plata angajatorului?

Alte discuții în legătură

Contributia suportata de angajat la pensia facultativa pilon iii hr.adswizz hr.adswizz Va rugam sa ne ajutati cu aceasta intrebare in legatura cu contributia suportata de angajat la Pensia Facultativa Pilon III : \"ART. 78, alin. (2) Impozitul ... (vezi toată discuția)
Obligatii angajat plata pensie privata de angajator alin1971 alin1971 Am gasit in intrebarile adresate ANAF pe facebook urmatoarea intrebare: \\"Pentru pensiile private pilonul III, angajatorul poatededuce o cheltuială maximă ... (vezi toată discuția)
Pensii fac. platite de angajator celineceline celineceline Se platesc contributii CAS, CASS și Somaj pentru contributiile la pilonul III achitate de anagajator in numele angajatului ? (vezi toată discuția)