Donație teren
Buna ziua!Mă numesc Ciinaru Angelica și aș dori o informație,va rog!Tatăl meu,mi-a făcut o donație de superficie a unui teren,pe o perioadă de 10 ani.Dna notar,in contractul de donație,a scris următoarele"Taxele ocazionale de autentificare prezentului contract au fost calculate având în vedere valoarea de 18828 lei echivalentul a 3807 euro calculat la cursul de schimb al Băncii Naționale a României,conform Studiului de piata privind valorile minime imobiliare din jud Giurgiu"
Acum întrebarea mea,e următoare:E normal că eu sa apar la ANAF cu venit brut realizat,in valoare de 18828?
Mi-a trebuit o adeverință de venit pt bursa copiilor la școală....mi-au dat trei adeverințe cu acest venit(transfer propr.imob.d 208-online-donatie tip venit-realizat,venit brut18828 lei)am mers la dna notar,care a spus că nu este in regula,iar ultima adeverință am avut-o pe 0(persoana nu figurează în evidență fiscală cu venituri)Dar nici pe aceasta nu am putut-o folosi,deoarece în calculatorul celor de la ANAF rezult cu venit.Cei de la ANAF mi-au spus acum doua săptămâni că vor modifica in calculator,iar astăzi mi-au spus că nu se poate.Sincer numai știu ce să cred sau unde sa întreb.Va rog frumos,daca mă puteți lămuri dvs,v-as fi recunoscătoare.Va multumesc
Da,așa este.Chiar nu știu.....mi s-a făcut rușine să tot merg la ANAF,să întreb,să înțeleg ceva...Le-am dus și acel contract făcut între mine și tata .Nici nu au vrut să se uite pe el.
Faceti o plangere penala pt abuz in serviciu. Multi de acolo nu stiu de capul lor.
Daca nu aveti venituri, trebuie sa va dea adeverinta ca nu aveți venituri .
Constructie casa
paddy
Am un teren pe numele meu in Bucuresti si vreau sa construiesc 2 case cu intrari separate,eu si sora mea(fiecare cu casa lui).Cand vom termina de ... (vezi toată discuția)