avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Termen deschidere răspundere PJ in atragerea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Termen deschidere răspundere PJ in atragerea falimentului altui ...

Termen deschidere răspundere PJ in atragerea falimentului altui PJ.

Am avut contract de distribuire cu o mare societate import , care nu își respectă contractul și propriile reguli impuse , motiv pt pierderi financiare mari și eventual lichidarea societății la început lui 2021. Problemele au debutat cu vreo 3-4 ani și au devenit grave in 2018 când ni s-au luat drepturile pe piata pe care intrasem. Știu că a trecut ceva timp dar as avea acum posibilitatea să deschid un proces , ceea ce mă interesează este dacă este posibil , dacă nu pt a recupera sumele pierdute pentru a fi trași la răspundere cei din conducerea societății , care au luat deciziile ilegale.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:21, 10 Noiembrie 2022
Intrebarea dumneavoastra nu are legatura cu falimentul.

Prin urmare se aplica aceleasi reguli ca si cum nu s-ar desfiinta societatea, dar pana la data finalizarii lichidarii.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul s.c. cu reducere limitata ROX_CRISTIAN ROX_CRISTIAN societate cu reducere limitata, cu datorii la DGMFP, doresc sa o radiez. o pot cere in dizolvare voluntara in acest caz? si care ar fi pasul urmator? precizez ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata este persoana juridica radiata din registrul comertului rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale pe actiuni X, a vandut toate activele societatii la preturi aprox. 5 ori mai mici decat cele de piata iar banii ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara srl monica borz monica borz Buna ziua. Am doua intrebari: 1. in cazul unei dizolvari-lichidari voluntare, in care asociatii se inteleg asupra impartirii activelor, firma nu are datorii ... (vezi toată discuția)