avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cazare - angajati ucrainieni - avantaj salarial? Buna ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cazare - angajati ucrainieni - avantaj salarial? Buna ziua, pentru ...

Cazare - angajati ucrainieni - avantaj salarial? Buna ziua, pentru salariatii cetateni din Ucraina cazarea este inclusa in venitul impozabil?

Alte discuții în legătură

Statul decontează cheltuielile cu cazarea refugiati ucrainieni. 82cr 82cr Buna ziua! Am in cazare refugiati ucrainieni. Am înțeles că statul decontează cheltuielile cu cazarea 90 de zile de la intrarea în țară. Asta înseamnă ... (vezi toată discuția)
Angajari din spatiu extracomunitar Wollfe Wollfe Buna ziua In conditiile penuriei de forta de munca din perioada asta in Romania, care este cea mai simpla si ieftina metoda de a angaja personal de joasa ... (vezi toată discuția)
Redobandirea cetateniei romane Kitusa Kitusa Sunt Ucrainean si doresc sa redobindesc cetatenia Romana. Ce acte concrete am nevoie? Pot legaliza la notar din R Moldova actele? (vezi toată discuția)