avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Redobandirea cetateniei romane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Redobandirea cetateniei romane

Sunt Ucrainean si doresc sa redobindesc cetatenia Romana. Ce acte concrete am nevoie? Pot legaliza la notar din R Moldova actele?
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:32, 29 Octombrie 2017
Apostila pe actele ucrainiene se pune in Ucraina (dar nu la notar).
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
tgeorgescu, utilizator
Aveți aici lista actelor și documentelor:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetățean ucraina mrcea mrcea Buna ziua Am si eu o întrebare, vreau sa mă căsătoresc cu o persoana cetățean ucrainean si nu știu ce acte trebuie sa aduca cu ea din Ucraina? Daca nu ... (vezi toată discuția)
Cetatean ucrainean - apostila? Csurika Csurika Buna, Am o intrebare. Un cetatean ucrainean doreste infiintarea unei firme pe teritoriul Romaniei. A semnat actele notariale, are pasaport si pentru dovada ... (vezi toată discuția)
Redobindire cetatenie romana copil minor mariana_fq mariana_fq Sunt cetatean al Republicii Moldova. In august 2009, impreuna cu fiica mea minora, am depus dosarul pentru redobindirea cetateniei Romaniei. Acum o saptamina ... (vezi toată discuția)