avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In luna iulie 2020 am fost diagnosticat cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In luna iulie 2020 am fost diagnosticat cu Adenocarcinom prostatic ...

In luna iulie 2020 am fost diagnosticat cu Adenocarcinom prostatic acinar scor 7(4+3),grupa de gradare III.Cod de boala:M=8140/3,Cod de localizare-C.61,9. In luna septembrie 2020 am suferit o interventie chirurgicala laparoscopica.Din biopsia piesei de prostatectomie radicala 3D laparoscopica reiese se confirma diagnosticul initial ,de inaintea interventiei chirurgicale.Conform noului ordin ,daca pina acum nu am solicitat incadrarea in vreo forma de handicap,ulterior,adica acum pot solicita acest drept,dupa 2 ani.

Alte discuții în legătură

Poate fi incadrat in grad de handicap un neo prostata? arghirvaleria arghirvaleria In septembrie 2018 , barbat in varsta de 47 ani este operat de cancer prostata prin prostatectomie radicala,Rezultatul. histopatologic indica scor glison 1+2, ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap Irina Lupu Irina Lupu Buna Ziua! sotul meu a fost diagnosticat cu necroza aseptica de cap de os femural bilateral. in luna martie a suferit o interventie chirurgicala de ... (vezi toată discuția)