avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie pilonul 2 Buna ziua , mama mea A decedat, sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie pilonul 2 Buna ziua , mama mea A decedat, sunt 2 moștenitori ...

Pensie pilonul 2
Buna ziua , mama mea A decedat, sunt 2 moștenitori eu si tatăl meu, eu având varsta pana in 35 ani am pensie pilonul 2 , am făcut succesiunea dupa mama mea si am renuntat la tot in favoarea tatălui meu ,bunuri și inclusiv această pensie pilonul 2 .
A trimis documente către NN pensii si a primit 2 tranșe in pricent de 25% din valoare, restul de bani invocând legea pensiilor precum cami ar reveni mie ,fiica , în calitate de moștenitor si ca aceasta suma nu se cesioneaza.
Dacă îi acționez in judecata ce șanse am.de castig , ținând cont că singurul moștenitor este tatăl meu , si ar fi trebuit să primească întreaga sumă de pensie pilon 2.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilon 2 informații Jupanterul Jupanterul Buna seara, cine ma poate ajuta și pe mine va rog frumos, tata a decedat luna aceasta , are pensia privata la Nn , și ca moștenitori as fi eu mama și sora ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am și eu o întrebare dacă se poate. cumnata a ... Iuliuhorvat Iuliuhorvat Bună seara. Am și eu o întrebare dacă se poate. CUMNATA A AVUTI UN FIU CARE ERA IN CONCUBINAJ CU O PERSOANA DIN BOTOSANI A REZULTt 2 copii care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sotul meu a decedat, eu si copilul fiind mostenitorii ... Sandina Radoi Sandina Radoi Buna seara, Sotul meu a decedat, eu si copilul fiind mostenitorii fondului sau de nn pensii pilonul II. As vrea sa stiu de ce partea mea din fondul privat de ... (vezi toată discuția)