Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

Motani 
	    	Utilizator

Motani 
	    	Utilizator	    

Buna ziua, va poate vinde in timpul vietii bunurile. Variantele donatiei sau a testamentului au anumite limitari in sensul ca descendentii fiind mostenitori rezervatari, nu li se poate incalca rezerva succesorala.
 Motani 
	    	Utilizator

Motani 
	    	Utilizator	    

e pe moarte ?
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

trebuie neapărat să moară!?
Dar actul de vânzare cumpărare cu drept de întreținere ai exclude pe moștenitori rezervației,
 gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 simplu_el	                   

Buna ziua! Sunt căsătorit și nu am copii. As vrea sa las moștenire o casa bătrânească unui nepot de sora. As vrea,  daca mi se întâmplă ceva, să-i ... (vezi toată discuția)
	                    simplu_el	                   

Buna ziua! Sunt căsătorit și nu am copii. As vrea sa las moștenire o casa bătrânească unui nepot de sora. As vrea,  daca mi se întâmplă ceva, să-i ... (vezi toată discuția)

medeea77	                   

Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie juridica: Bunicul meu (91 de ani) a mostenit anumite bunuri in urma cu 6 luni, in acest sens existand un ... (vezi toată discuția)
	                    medeea77	                   

Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie juridica: Bunicul meu (91 de ani) a mostenit anumite bunuri in urma cu 6 luni, in acest sens existand un ... (vezi toată discuția)

mugurelu	                   

Este posibila?
Prelungirea dreptului de abitatie a sotului supravietuitor peste acea durata de 1 an prevazuta de C.C.? ... De ex. pana la moartea sotului ... (vezi toată discuția)
	                    mugurelu	                   

Este posibila?
Prelungirea dreptului de abitatie a sotului supravietuitor peste acea durata de 1 an prevazuta de C.C.? ... De ex. pana la moartea sotului ... (vezi toată discuția)