avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer in cursul anului scolar ? Nepotii mei sunt ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer in cursul anului scolar ? Nepotii mei sunt de 3 ani in Germania, unul are 13 ani celalalt ...

Nepotii mei sunt de 3 ani in Germania, unul are 13 ani celalalt 15 ani. Parintii lor vor sa se reintoarca in Romania, in timpul anului scolar 2022-2023. Pentru a nu - i afecta pe copii mai mult, se gandesc sa - i duca la o scoala cu predare in limba germana, dar acestea sunt in cateva orase mari in tara.. Unde se pot informa cat mai bine ? Ce posibilitati legale au?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Repetent sau corigent ? Tatianaioan Tatianaioan Am o fetita de 13 ani si 6 luni ,clasa a I-a,a II-a ,a III-a primul semestru le-a facut in Germania,cu greu am reusit sa o inscriu la o scoala cu predare in ... (vezi toată discuția)
Doi preșcolari sunt ținuți in curtea școlii până ... azida azida Bună ziua! Doi preșcolari sunt ținuți in curtea școlii până la ora 13 pentru că primarul nu vrea să fie duși acasă când termină programul . ... (vezi toată discuția)