avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestație în anulare, contravenție auto. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestație în anulare, contravenție auto. ...

Decizie instanță definitivă după apel, contravenție auto. Cum pot de pune contestația în anulare și dacă mă poate ajuta cineva cu aceasta.
Cel mai recent răspuns: garetbora , utilizator 14:16, 15 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sa depuneți dar șansele sun infime,trebuie sa va încadrați în motivele limitativ prevazute de lege etc.Fara av șanse spre 0 chiar cu av șanse. mici pt ca av nu va poate inventa motive depinde de hot dvs..Pierdere de timp și eventual de bani...
Motivul ar fi că m-au pus degeaba pe drumuri la tribunal, nu am declarat nimic. Nu m-au băgat în seamă. E întemeiat??? La ce te mai cheamă la convocare daca nu ai voie sa declari nimic cu privire la faptă. NIMIC.
I-am spus că raportul întocmit de poliție nu corespunde cu realitatea: nu am fost oprit de poliție, m-am oprit voluntar pentru că urma să intru în parcare de pe banda pe care a blocat-o, nu are detaliile corecte ale mașinii pe care am condus-o, nu se regăsește nimic din raport la secțiunea obiecțiunile contravenientului pe procesul verbal....

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteți sa depuneți dar șansele sun infime,trebuie sa va încadrați în motivele limitativ prevazute de lege etc.Fara av șanse spre 0 chiar cu av șanse. mici pt ca av nu va poate inventa motive depinde de hot dvs..Pierdere de timp și eventual de bani...

acest răspuns util
Ce spuneți dvs nu are nici o legătură din pacate cu motivele pt care se poate formula calea de atac extraordinara cu alte cuvinte nu va încadrați.
Dar se poate face să aibă legătură, numai că eu nu știu cum, un avocat știe sigur.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ce spuneți dvs nu are nici o legătură din pacate cu motivele pt care se poate formula calea de atac extraordinara cu alte cuvinte nu va încadrați.

acest răspuns util
Vs doresc succes în găsirea avocatului respectiv.Daca eu va spun ca nu aveți șanse insens ca asa e,daca incercam sa va ,,agat",,ca client va spuneam da d-le aveți toate șansele.E ca la doctor când se spune d-le mai ai 3 luni,pacientul spera dar de multe ori spera degeaba..

Alte discuții în legătură

Bună seara! aș dori din suflet sa va spun ce am pățit eu ... Adelinnaa Adelinnaa Bună seara! Aș dori din suflet sa va spun ce am pățit eu cu Politia Română și aș avea nevoie de niște sfaturi dacă ma poate ajuta cineva. Acum o ... (vezi toată discuția)
Cum depun si formulez o cerere de revizuire? garetbora garetbora cum depun si formulez o cerere de revizuire? Buna ziua, doresc sa depun o cerere de revizuire in dosarul de contraventie rutiera depus la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Nemultumit de cum s-a solutionat o speta la regimul rutier: in ... iWantYourDinero iWantYourDinero NEMULTUMIT DE CUM S-A SOLUTIONAT O SPETA LA REGIMUL RUTIER: In data de 08.08.22, in jurul orei 13:30, conduceam incet pe o strada cu 2 sensuri, 1 banda pe ... (vezi toată discuția)