avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestație în anulare, contravenție auto. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestație în anulare, contravenție auto. ...

Decizie instanță definitivă după apel, contravenție auto. Cum pot de pune contestația în anulare și dacă mă poate ajuta cineva cu aceasta.
Cel mai recent răspuns: garetbora , utilizator 14:16, 15 Octombrie 2022
Domnule avocat. Mai exista revizuirea. Un proces verbal întocmit de un organ de poliție trebuie să conțină obiecțiunile contravenientului?
Aici nu sunt, tot agentul a trecut și acolo. 2. In instanta nu am avut nimic de spus pentru că nu m-au lăsat...
3. Agentul m-a jignit personal cu privire la meseria mea și raportat la un incident anterior ce nu a avut legătură cu momentul de față.

4. Agentul nu m-a oprit așa cum era prezentat în raport, m-am oprit eu pentru că urma să intru în parcare de pe banda pe care a blocat-o.

Nu îmi e că pierd, dar vreau sa folosesc și ultima soluție de apărare.

AS MAI PUTEA CERE REVIZUIREA DOSARULUI??? MULȚUMESC

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Vs doresc succes în găsirea avocatului respectiv.Daca eu va spun ca nu aveți șanse insens ca asa e,daca incercam sa va ,,agat",,ca client va spuneam da d-le aveți toate șansele.E ca la doctor când se spune d-le mai ai 3 luni,pacientul spera dar de multe ori spera degeaba..

Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2022
garetbora, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! aș dori din suflet sa va spun ce am pățit eu ... Adelinnaa Adelinnaa Bună seara! Aș dori din suflet sa va spun ce am pățit eu cu Politia Română și aș avea nevoie de niște sfaturi dacă ma poate ajuta cineva. Acum o ... (vezi toată discuția)
Cum depun si formulez o cerere de revizuire? garetbora garetbora cum depun si formulez o cerere de revizuire? Buna ziua, doresc sa depun o cerere de revizuire in dosarul de contraventie rutiera depus la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Nemultumit de cum s-a solutionat o speta la regimul rutier: in ... iWantYourDinero iWantYourDinero NEMULTUMIT DE CUM S-A SOLUTIONAT O SPETA LA REGIMUL RUTIER: In data de 08.08.22, in jurul orei 13:30, conduceam incet pe o strada cu 2 sensuri, 1 banda pe ... (vezi toată discuția)