Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane

Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane	    

Potrivit art. 18 alin. (7) Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, astfel cum a fost modificată de Legea nr. 7/2007 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 148/2005, perioada concediului pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap constituie vechime în muncă şi în serviciu, care se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu aceasta.
 smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 serval	                   

dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului cate zile de concediu am voie sami iau si cand?
cum se calculeaza , zile libere dupa fiecare luna sau ... (vezi toată discuția)
	                    serval	                   

dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului cate zile de concediu am voie sami iau si cand?
cum se calculeaza , zile libere dupa fiecare luna sau ... (vezi toată discuția)

Parvu	                   

Am revenit din CIC pe data de 16 aprilie 2008. Inainte de intrarea in concediul postnatal, 15.04.2008 si in  CIC, 02.08.2006, am efectuat concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
	                    Parvu	                   

Am revenit din CIC pe data de 16 aprilie 2008. Inainte de intrarea in concediul postnatal, 15.04.2008 si in  CIC, 02.08.2006, am efectuat concediul de odihna ... (vezi toată discuția)

pedro72	                   

Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)
	                    pedro72	                   

Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)