avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale buna ziua, am o intrebare daca eu am un pfa care se ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

buna ziua, am o intrebare daca eu am un pfa care se ocupa cu, ...

buna ziua,
am o intrebare daca eu am un pfa care se ocupa cu, comertu cu autovehiculele, de ce cand merg la primarie sa scot certificat fiscal spun ca trebuie sa iau in evidenta masina sa platesc impozit si dupa imi dau fiscal si o scot din evidenta si o predau celui ce o cumpara.
cum vine asta? daca eu doar o revand nu o utilizez este fond de marfa adica o achizitionez si o vand, nu e dulba impunere cum sa achit si eu si pers care o cumpara? eu de ce sa o achit daca o cumpar ca marfa si o vand?
multumesc si scuzati romanul,

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o firma revanzatoare de masini platitoare de tva ... Biljohn Biljohn Buna ziua! Am o firma revanzatoare de masini platitoare de TVA cu codul CAEN 4511 vanzari autoturisme sub 3.5 tone.Achizitionez autoturisme din UE dupa saituri ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Dealer auto nu da fiscal?? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)