avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare preț Eon Bună ziua. La 1 septembrie 2022 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare preț Eon Bună ziua. La 1 septembrie 2022 Eon m-a notificat că începând ...

Bună ziua.
La 1 septembrie 2022 Eon m-a notificat că începând cu data de 1 octombrie 2022 va modifica (majora) prețurile la gaz și energie electrica din contractul pe care l-am încheiat cu ei în vara lui 2021, valabil pana în vara lui 2023.
Acum m-au notificat din nou cu privire la o nouă majorare începând cu 1 decembrie 2022, foarte substanțială, motivată prin "situația economică actuală și modificarea continuă a prețurilor din piață".
Deja este absurd ca noi, beneficiarii casnici de gaz și energie, sa nu avem la îndemână niciun instrument juridic în a le contracara aceste abuzuri.
Nici să te tot muți de la un furnizor la altul nu mi se pare o soluție, devine din ce în ce mai stresant și mai aberant.
Aș dori un răspuns calificat. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! nu am înteles,atat la curent cat si la gaz de refera ... doinaianoselmoiseanu@gmail.com doinaianoselmoiseanu@gmail.com Buna ziua! Nu am înteles,atat la curent cat si la gaz de refera la consum anual adica maxim 1000kwh la curent si 960 la gaz sau lunar? (vezi toată discuția)
Salut, am primit de la eon un plic in care scrie că va modifica ... ..sorin, ..sorin, Salut, am primit de la Eon un plic in care scrie că va modifica prețul curentului și gazului de la 1-01-2022, și dacă nu sunt de acord cu noul preț să ... (vezi toată discuția)
Oug 27/2022 energie electrică sile70000 sile70000 Buna ziua, Ma puteti, va rog, lamuri in legatura cu Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 27/2022? Fac parte din categoria clientilor casnici al caror ... (vezi toată discuția)