avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am o masina din \'86, mostenita, radiata in momentul ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am o masina din '86, mostenita, radiata in momentul in care am ...

Am o masina din '86, mostenita, radiata in momentul in care am facut succesiunea. Platesc impozit anual pt ea. In textul legii spune ca ma oblig sa o radiez. Totusi sunt obligata sa o am inscrisa de cel putin 5 ani. Cum pot sa ma inscriu in programul Rabla local? Ce diferenta este ca e deja radiata sau o radiez acum? Niste legi facute aiurea... Adica vor sa scape de rable, dar nu chiar de toate...
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2022
Abcd74, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:40, 16 Octombrie 2022
Rostul legii e sa scape de rablele de pe sosele , cele care circula si polueaza , nu sa dea oamenilor niste bani . Ori - masina dvs. fiind radiata , nu circula , prin urmare nici nu polueaza .
Am inteles! Le convine sa incaseze impozit anual...

CHKa a scris:

Rostul legii e sa scape de rablele de pe sosele , cele care circula si polueaza , nu sa dea oamenilor niste bani . Ori - masina dvs. fiind radiata , nu circula , prin urmare nici nu polueaza .

Abcd74 a scris:

radiata in momentul in care am facut succesiunea. Platesc impozit anual pt ea.

Daca vehiculul este radiat de pe rol fiscal cum achitati obligatii anuale aferente ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Nu pot radia mașina care este doar la fisc pe numele meu Iulian8484 Iulian8484 Buna ziua. De câțiva ani ma tot chinui anual sa radiez o mașina care nu este pe numele meu decat la fisc. Mașina a fost la mimeni doar 2 săptămâni apoi ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului in cazul radierii unui autovehicul CristineO CristineO Buna ziua Intentionez sa radiez masina pe care nu o mai folosesc de cativa ani. Intrebarea mea este daca radiez masina mai platesc impozitul ? Cum scap de ... (vezi toată discuția)