avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal incheiat cu NUP. Am depasit termenul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal incheiat cu NUP. Am depasit termenul pentru contestatie ...

Dosar penal incheiat cu NUP. Am depasit termenul pentru contestatie insa si procurorul a tinut ordonanta timp de un an de zile. Mai exista vreo cale legala de redeschiudere pe motiv ca cercetarile nu s-au efectuat in mod corespunzator?

Alte discuții în legătură

Cum se trateaza un proces penal referitor la nup mihaela2007 mihaela2007 fostul sot mi-a facut o plangere care s-a soldat cu NUP, acum a facut o plangere in instanta impotriva acestui NUP,cum se trateaza un astfel de ... (vezi toată discuția)
Redeschidere dosar penal Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU BUna seara ! Se poate redeschide un dosar penal solutionat prin NUP deoarece fapta nu se regaseste in Codul penal . Am depus contestatie la procurorul ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)