avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - hotarare judecătorească pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - hotarare judecătorească pentru o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea problema:
doresc sa actionez in judecata (dreptul comun) pentru ca instanta sa emita o hotarare jud. care sa tina loc de contract de vanzare o societate comerciala cu care prin mandatar persoana fizica am autentificat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare. In cererea de chemare in judecata cine trbuie sa fie paratii ...societatea comerciala evident dar mandatarul trebuie si el dat in judecata????
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 11:54, 18 Octombrie 2022
Buna ziua,

Calitatea de parat e detinuta de societatea comerciala, insa, in functie de sustinerile paratei din intampinare puteti solicita ulterior introducerea in cauza a mandatarului.

Actiunea se formuleaza in termen de 6 luni de la momentul la care trebuie incheiat contractul de vanzare-cumparare.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare semnare contract vanzare-cumparare prin instanta Franciza Franciza Cerere de notificare semnare contract vanzare-cumparare prin instanta. Buna ziua, In 25 Martie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am un antecontract de vânzare -cumpărare ,pe un ... Moisii Carmen Moisii Carmen Bună ziua,am un antecontract de vânzare -cumpărare ,pe un teren de 1000 mp.inregistrat la carte funciara,în 16.05.2012.ce trebuie sa fac pentru a deveni ... (vezi toată discuția)
Intampinare am calitate de parat intr-un dosar de rectificare ... mariana1950 mariana1950 Intampinare Am calitate de Parat intr-un dosar de rectificare carte funciara Din plicul transmis de judecătorie lipsește documentul care sta la baza ... (vezi toată discuția)