avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributiile Sociale platite intr\'un Stat UE acopera ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributiile Sociale platite intr'un Stat UE acopera necesitatile ...

Contributiile Sociale platite intr'un Stat UE acopera necesitatile dfe contributii sociale in toate statele UE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 18 Octombrie 2022
Constituie stagiu de cotizare perioadele de timp pentru care asigurații datorează și/sau plătesc contribuții de asigurări sociale în sistemul public de pensii din România, precum și în alte țări, în condițiile stabilite prin acordurile sau convențiile internaționale la care România este parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie comunitara - grecia rory rory lucrez de 10 ani in grecia in agricultura sint cu hirtii in regula platesc asigurarea oga poate sami spuna cineva daca anii platiti aicea poti sa ei pensie in ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca ptr perioada lucrata in strainatate claudia_popescu claudia_popescu Buna ziua! Perioada lucrata intr-un alt stat membru UE (Italia) constituie vechime in munca (pentru calculul sporului de vechime in munca) la angajarea in ... (vezi toată discuția)
Angajare Micu Georgeta Micu Georgeta Am lucrat 6 ani in Spania,de 2 ani lucrez in Romania la spital de stat si intrebarea mea este:Cum imi aduc vechimea din Spania pt a fi recunoscuta ca spor de ... (vezi toată discuția)