avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua Daca o societate care importă produse ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua Daca o societate care importă produse electrice din ...

Buna ziua
Daca o societate care importă produse electrice din 2017 și nu a știut de aplicare taxa verde,abia anul acesta a încheiat un contract și pt eec ce riscă?
Adică pe lângă amenda pt că nu a avut contract încheiat riscă și plata retroactivă pt toate importurile care le-a avut din 2017?
Multumesc
Adică

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru verde RobertR RobertR Buna ziua. Va rog, ajutor! O firma la care tin contabilitatea a facut import de aparate electrice din 2010 pana in prezent si nu a aplicat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa antidumping retroactiva bocanciu bocanciu Am efectuat niste importuri din Tailanda (cu certificat de origine tailanez) in 2011 si 2012. In 2013, urmare a unei investigatii s-a considerat ca Marfa ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul producatorilor si importatorilor de eee Robi07 Robi07 Buna ziua, In 2012 am inceput activitatea de comert de produse electrice cu o societate comerciala platitoare de TVA. O singura data in 2012 am importat ... (vezi toată discuția)