avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt însarcinata in 5 luni, am trimis ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt însarcinata in 5 luni, am trimis către resurse ...

Bună ziua, sunt însarcinata in 5 luni, am trimis către resurse umane, cerere+ adeverință pt scurtarea programului de lucru. Întrebarea mea este, trebuie sa aștept vreun acord din partea lor? Se pare au rea vointa și nu mi-au zis nimic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 21 Octombrie 2022
pare rea -vointa , sesizati ITM-ul.
Întrebarea mea era dacă trebuie sa îmi dea HR acordul pt modificarea programului? Sau înștiințarea mea e suficienta și pot merge 6 ore la munca?

Cornel Vasile a scris:

pare rea -vointa , sesizati ITM-ul.

Trebuie emisa o decizie de catre angajator in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt insarcinata in 4 luni și am trimis la hr unde ... Ogabrielapauliuc Ogabrielapauliuc Bună ziua, sunt insarcinata in 4 luni și am trimis la HR unde lucrez, cerere + adeverință medicala de la medicul de familie pentru a-mi scurta programul de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime munca georgianaro georgianaro Buna ziua! Lucrez la o firma din 2004, cand s-au distribuit in 2011 carnetele de munca mi s-a spus ca mie nu mi s-a facut si ca oricum nu mai foloseste la ... (vezi toată discuția)
In cazul sarcini robertfoy robertfoy Buna ziua . Sotia mea este insarcianta in 10 saptamani. a trimit o adeverinta la resurse umane in cadrul firmei unde este angajata dar nu a primit numar de ... (vezi toată discuția)