avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema schimbare contor enel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema schimbare contor enel

Problema schimbare contor enel

Buna ziua.
Bunica are contract la Enel si contorul e iesit din garantie. Am solicitat prin e-mail ca doresc schimbarea contorului iar raspunsul lor a fost : nu avem pe stoc. Mentionez ca uneori contorul inregistreaza in gol. Din pacate bunica are buletin vechi ( carte) si nu poate sa schimbe furnizorul din cauza aceasta deoarece formularul online nu recunoaste acest tip de carte de identitate. Ce se poate face? Bunica nu se poate deplasa pentru a-si schimba buletinul vechi cu unul nou. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:21, 20 Octombrie 2022
Desfasurati demersuri pentru a asigura deplasarea bunicii la sericiul de schimbare documente de identitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o casă la țară cumpărată fără contor electric ... Test2022 Test2022 Bună ziua. Am o casă la țară cumpărată fără contor electric (a fost racordată la curent în trecut dar la momentul cumparării acesta lipsea - ridicat ... (vezi toată discuția)
Enel: schimbare titular contract, acelasi client. Cazimi Cazimi Am incheiat contractul cu Enel in 1990, inainte de pronuntarea divortului, in locuinta care a fost a parintilor mei, iar in prezent este a mea. Contractul a ... (vezi toată discuția)
Contor curent masluit Adina_AdinaB Adina_AdinaB Buna ziua! Nu stiu daca am ales corect categoriile forum... In fine, problema mea este urmatoarea: anul trecut in 2013 am cumparat un apartament, la incheierea ... (vezi toată discuția)