avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... salut.intrebarea mea este daca as avea dreptul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

salut.intrebarea mea este daca as avea dreptul de mostenire asupra ...

salut.intrebarea mea este daca as avea dreptul de mostenire asupra unui teren intravilan situat in jud.giurgiu.explic situatia pe scurt.terenul respectiv a fost revendicat in instanta de catre parintii si fratele meu toti actualmente decedati in anul 1992 prin actiune judecatoreasca de la 3 vecini care au intrat pe terenul respectiv insusindu-si fiecare cate o parcela din respectivul teren.unul dintre acestia si-a construit si o casa pe parcela insusita.in anul 1995 in sedinta publica la tribunalul din com.giurgiu parintii si fratele meu au castigat procesul.dupa unul dintre vecinii care au intrat abuziv pe teren a facut un apel dar a pierdut in fata instantei propietari ramasi fiind parintii si fratele meu.din familie nu a mai ramas decat subsemnatul cu 4 nepoti doi fiind din partea fratelui decedat si alti doi din partea unei surori deasemeni decedate.subsemnatul impreuna cu nepotii avem dreptul de mostenire si daca da cata cota parte va revenii fiecaruia.multumesc

Alte discuții în legătură

Salut.o intrebare as avea pentru persoanele din domeniu.este ... cochintu cochintu salut.o intrebare as avea pentru persoanele din domeniu.este vorba de un drept de mostenire pe care l-as avea pentru un teren dintr-un sat al comunei giurgiu ... (vezi toată discuția)
Succesiune după părinti aurel_vitza aurel_vitza Bună ziua, prin amabilitatea Dvs. aș dori un răspuns la următoarea problemă: Părinții mei sunt decedați din anii 1980, tata și 1985 , mama. Am fost ... (vezi toată discuția)
Contestare act donatie dogbv77 dogbv77 Buna ziua. Mama mea detine un teren agricol. Vanzarea lui este o procedura mai complicat si de durata (legea 175/2020 momentan este in asteptarea normelor ... (vezi toată discuția)