avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dupa moartea parintilor s a facut succesiunea si sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dupa moartea parintilor s a facut succesiunea si sunt proprietara ...

dupa moartea parintilor s a facut succesiunea si sunt proprietara a 50% din apartament cealalta 50 % este a fratelui meu
eu am dintotdeuna domiciliul la aceasta adresa , chiar daca de 2 ani stau cu chirie
am dreptul sa ma intorc , sa renovez si sa locuiesc din nou in apartament?
daca fratele nu este de acord, cum as putea sa rezolv problema in mod legal?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:26, 22 Octombrie 2022
Dacă se va hotăr sa realizeze partajul în instanta,sulta pe care o datorați pt cota fratelui va. trebui achitața în cel mult câteva.luni max 6 .Nimeni nu.poate fi obligat sa rămână blocat și sa accepte condițiile dvs de plata în rate.Mai bine vs înțelegeți amiabil pt ca altfel nu o sa realizați ce doriți dvs ,rata/transa mica pe o.perioada lunga de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenirea intre frați Drusil Drusil Tatăl nostru a decedat acum doua săptămâni și a rămas moștenire o casă la țară cu un hectar de pămînt și un apartament . Suntem doi frați și ... (vezi toată discuția)
Partaj Anamaria2014* Anamaria2014* Buna seara! Voi descrie situatia in care ma aflu: eu si sotul meu am locuit in apartamentul bunicului meu pe tot parcursul casniciei noastre (21 de ani), ... (vezi toată discuția)
Limita maximă de plată pe lună (sulta) Vladimir44 Vladimir44 Este foarte probabil ca eu să am de plătit o sultă fratelui meu în următoarea perioadă. Care este limita maximă de plată pe lună pentru o persoană ... (vezi toată discuția)